Bangkok and Hanoi

Bangkok Floating Market

‹ Terug naar het overzicht

Beleef Azie!

Ervaar de betoverende natuur van Azië op deze reis door Thailand en Vietnam. In Bangkok ziet u mensen Tai Chi beoefenen in het Lumphini Park en vaart u langs de tempels en huizen van de lokale bevolking. Vervolg uw reis naar Hanoi, een vredige stad met een overdaad aan parken en meertjes. Genietend van een kom Pho Bo (noedelsoep) beleeft u het alledaagse Vietnamese stadsleven.

Wat is er te doen per bestemming

Drijvende markt, Bangkok Drijvende markt, Bangkok

Bangkok

Ontspannend en opwindend: dát is Bangkok. Dwaal door eeuwenoude tempels, verken authentieke markten en kijk uw ogen uit in de luxe winkelcentra aan Sukhumvit Road. Proef de beroemde Thaise curry op de Suan Lim avondmarkt en nip aan een cocktail op een rooftop bar met uitzicht over de stad. Vervolgens kunt u zich in het rijke nachtleven storten: in Bangkok vindt u karaokebars, stijlvolle clubs en alles daartussen. Rust de volgende dag uit met een Thaise massage in een spa of een boottochtje over de drijvende markt. Bangkok is een enerverende toevoeging aan uw rondreis.

Hanoi Hanoi

Hanoi

De Vietnamese stad Hanoi geeft een heel vredige indruk, door de natuur, de fleurige markten en vriendelijke bevolking. In en rond Hanoi vindt u prachtige meren, waaronder het Hoan Kiem-meer in het centrum. Aan de noordkant slentert u door de oude stad. Ten zuiden proeft u de Franse koloniale sfeer, met brede boulevards en koloniale huizen. Bezoek ook zeker het traditionele waterpoppentheater. Mooie dagtrip: een boottochtje naar de Perfume Pagoda, een groepje tempels en heiligdommen prachtig verscholen in de natuur. Geniet van het alledaagse Vietnamese stadsleven tijdens uw rondreis.

Vluchten en prijzen

Verfijnen op:

Regio