New York en San Francisco

San Francisco

‹ Terug naar het overzicht

Beleef Amerika!

Wilt u uw Rondreis naar de VS een 'glamorous' accent geven? New York heeft mogelijkheden genoeg. Neem Central Park, het decor van talloze films en televisieseries. Of stap binnen bij chique warenhuizen als Bloomingdale's en Saks Fifth Avenue, waar u zich een echte celebrity voelt. In Los Angeles kunt u de beroemdheden overigens gewoon tegen het lijf lopen. Dankzij de vele filmstudio's én de zonovergoten stranden wonen veel filmsterren in en rond LA."

Wat is er te doen per bestemming

Fifth Avenue Fifth Avenue

New York

De Big Apple heeft iedereen iets te bieden. Shop erop los in SoHo of op Fifth Avenue. Geniet van kunst in het Museum of Modern Art of het Guggenheim Museum. Kom op adem in het Central Park en bezoek ‘s avonds een spectaculaire Broadway-show. Natuurlijk bekijkt u Times Square, het Vrijheidsbeeld en Wall Street. Maar vergeet ook de wijken Brooklyn en Williamsburg niet. Hier spot u de allerlaatste trends. Kortom: uw rondreis wordt onvergetelijk met een bezoek aan New York.

San Francisco San Francisco

San Francisco

In het iconische San Francisco is de vrije jaren ’60-sfeer nooit helemaal verdwenen. Uw dag begint goed met een wandeling over de wereldberoemde Golden Gate Bridge met uitzicht over de stad. Of met een boottocht naar Alcatraz-eiland, waar u neerstrijkt op de gezellige Fisherman’s Wharf. Proef de vele smaken van San Francisco: van heerlijke visgerechten tot culinaire hamburgers en speciale biertjes uit de vele lokale brouwerijen. Stap ook eens op de wereldberoemde cable car (nostalgische tram) of waai uit op een van San Francisco’s stranden. Deze legendarische stad vormt een ontspannen tussenstop op uw rondreis.

Vluchten en prijzen

Verfijnen op:

Regio