New York en Los Angeles

New York

‹ Terug naar het overzicht

Beleef Amerika!

Wilt u uw rondreis naar de VS een 'glamorous' accent geven? New York heeft mogelijkheden genoeg. Neem Central Park, het decor van talloze films en televisieseries. Of stap binnen bij chique warenhuizen als Bloomingdale's en Saks Fifth Avenue, waar u zich een echte celebrity voelt. In Los Angeles kunt u de beroemdheden overigens gewoon tegen het lijf lopen. Dankzij de vele filmstudio's én de zonovergoten stranden wonen veel filmsterren in en rond LA.

Wat is er te doen per bestemming

Downtown Los Angeles Downtown Los Angeles

Los Angeles

Zien en gezien worden – daar draait het om in Los Angeles. En dan is het ook nog eens altijd mooi weer! Ervaar het sterrenleven vol glitter en glamour. Chique shoppen doet u op Rodeo Drive. Ga uit eten in Beverly Hills of Santa Monica. Lekker mensen kijken? Dat kan op Venice Beach, een vijf kilometer lang zandstrand met een bonte mix van opvallende types, beachboys en straatartiesten. Vergeet ook de Walk of Fame niet, het bekendste stuk van de Hollywood Boulevard. Duizenden beroemdheden zijn hier vereeuwigd in een ster. Los Angeles – een bruisend intermezzo in uw rondreis.

Fifth Avenue Fifth Avenue

New York

De Big Apple heeft iedereen iets te bieden. Shop erop los in SoHo of op Fifth Avenue. Geniet van kunst in het Museum of Modern Art of het Guggenheim Museum. Kom op adem in het Central Park en bezoek ‘s avonds een spectaculaire Broadway-show. Natuurlijk bekijkt u Times Square, het Vrijheidsbeeld en Wall Street. Maar vergeet ook de wijken Brooklyn en Williamsburg niet. Hier spot u de allerlaatste trends. Kortom: uw rondreis wordt onvergetelijk met een bezoek aan New York.

Vluchten en prijzen

Verfijnen op:

Regio