Kuala Lumpur met Sydney

Sydney

‹ Terug naar het overzicht

Beleef Azië en Nieuw-Zeeland!

Ontdek twee waanzinnige wereldsteden tijdens deze reis door Azië en Australië. Kuala Lumpur staat bekend als shoppingparadijs vanwege haar extravagante ‘malls’, maar u vindt er ook authentieke historische tempels en moskeeën. Kom tot rust in Sydney. Surfers en frisse zeelucht geven de stad een ontspannen sfeer, die van de haven en de stranden doordringt tot in de hippe cafés. Sydney’s beroemde Harbour Bridge en Opera House mag u uiteraard niet overslaan.

Wat is er te doen per bestemming

Cameron Highlands, Malaysia Cameron Highlands, Malaysia

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur heeft het allemaal: groene parken, een indrukwekkende skyline en het idyllische eiland Langkawi waar vrijwel altijd zon is. De Petronas Twin Towers bieden een schitterend uitzicht op deze Maleisische hoofdstad. Ontdek het stadsleven in de lange straat Bukit Bintang, waar de winkelcentra, restaurants, bars en souvenirwinkels altijd open zijn. Proef lokale specialiteiten op de Central Market en wandel over het Merdeka-plein, waar de koloniale tijd veel sporen heeft nagelaten. Bezoek ook zeker de Batu-grotten, waar lichtinval tussen de rotspartijen zorgt voor een magisch gezicht. Kuala Lumpur voegt bijzondere hoogtepunten toe aan uw rondreis.

Sydney Sydney

Sydney

Altijd ontspannen Sydney. Een surfersparadijs vol unieke plant- en diersoorten. En tegelijk ook de stad van de bijzondere musea. Iconen van Sydney zijn de haven, de Harbour Bridge en het Opera House. Een gedurfd en futuristisch gebouw dat een vloot zeilboten symboliseert. Ook buiten de stad is veel te beleven. Op slechts een uur rijden vindt u de Blue Mountains, een gebied met prachtige natuur en schilderachtige dorpjes. Ten zuiden van Sydney ligt Botany Bay, de oorsprong van Australië – Thomas Cook kwam hier aan land. Ook hier vindt u mooie natuur én interessante musea. Sydney verrijkt uw rondreis.

Vluchten en prijzen

Verfijnen op:

Regio