Johannesburg en Kaapstad

Kaapstad

‹ Terug naar het overzicht

Beleef Afrika!

Treed in de voetsporen van Nelson Mandela op deze ontdekkingsreis door Zuid-Afrika. Begin in Johannesburg en bezoek Soweto, waar hij opgroeide. Het Apartheid Museum is zeer de moeite waard, net als de Johannesburg Art Gallery met haar omvangrijke collectie Europese en Afrikaanse kunst. Vervolg uw reis naar Kaapstad en bezoek de schitterende botanische tuin van Kirstenbosch en het indrukwekkende Robbeneiland. Neem tot slot de kabelbaan en geniet van het prachtige uitzicht vanaf de Tafelberg.

Johannesburg en Kaapstad

Wat is er te doen per bestemming

Kaapstad Kaapstad

Kaapstad

Kaapstad – de stad aan de voet van de majestueuze Tafelberg. De top is bereikbaar met een snelle kabelbaan, maar ook de drie kilometer lange wandeling naar beneden is erg populair. Kaapstad kent een bijzondere geschiedenis. Leer meer over de levensgeschiedenis van Nelson Mandela op Robbeneiland of bezoek het minder bekende Slave Lodge. Winkelen of culinair genieten? Ga dan naar het Victoria & Albert Waterfront. Duik in de unieke onderwaterwereld in het Two Oceans Aquarium. Een bezoek aan een wildpark of wijngaard in de omgeving van Kaapstad is ook aan te raden. U komt hier ogen en oren tekort tijdens uw rondreis.

Zebra's in Johannesbug Zebra's in Johannesbug

Johannesburg

Natuur en historie gaan hand in hand in Johannesburg. Leer de roerige geschiedenis van Zuid-Afrika kennen in het Nelson Mandela National Museum en het Apartheid Museum. Ontdek het rijke uitgaansleven van ‘Jozi’ zoals de stad ook wel genoemd wordt. Van clubs en cocktailbars tot concertpodia met jazz, blues en Afrikaanse rap. Dé trekpleister van Johannesburg is het wereldberoemde Krugerpark, waar u oog in oog staat met leeuwen, zebra’s en olifanten. In Johannesburg Zoo en het Lion Park geniet u van nog meer dierenpracht. Zo wordt Johannesburg een onvergetelijke toevoeging aan uw rondreis.

Vluchten en prijzen

Verfijnen op:

Regio