Kuala Lumpur met Auckland

Kuala Lumpur

‹ Terug naar het overzicht

Beleef Azië en Nieuw-Zeeland!

Op rondreis naar Nieuw-Zeeland? Dan doet u natuurlijk eerst Kuala Lumpur aan. In deze miljoenenstad geniet u van oude, koloniale gebouwen en levendige wijken als Chinatown en Little India.In Auckland – Nieuw-Zeeland – heerst een heel ander klimaat: aangename temperaturen en genoeg wind voor attractieve zeilevenementen. Breng hier vooral ook een bezoek aan de vulkanische meren, lagunes en eilanden.

Kuala Lumpur met Auckland

Wat is er te doen per bestemming

Piha strand, Auckland Piha strand, Auckland

Auckland

Auckland – de ‘City of sails’. De prachtige haven ligt vol met zeilboten en er worden veel zeilwedstrijden gehouden. Ga dus zeker het water op om Auckland echt te beleven. Vaar naar Waiheke Island om te wandelen. Must-see: het uitzicht vanaf de 328 meter hoge Sky Tower. Reserveer een tafel in één van de uitstekende restaurants in de omgeving. In The Waterfront vindt u historische gebouwen, winkels en restaurants. Ultiem shoppen doet u in Newmarket. Voor de clubs en bars moet u in K Road zijn. Auckland biedt voor ieder wat wils tijdens een rondreis.

Cameron Highlands, Malaysia Cameron Highlands, Malaysia

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur heeft het allemaal: groene parken, een indrukwekkende skyline en het idyllische eiland Langkawi waar vrijwel altijd zon is. De Petronas Twin Towers bieden een schitterend uitzicht op deze Maleisische hoofdstad. Ontdek het stadsleven in de lange straat Bukit Bintang, waar de winkelcentra, restaurants, bars en souvenirwinkels altijd open zijn. Proef lokale specialiteiten op de Central Market en wandel over het Merdeka-plein, waar de koloniale tijd veel sporen heeft nagelaten. Bezoek ook zeker de Batu-grotten, waar lichtinval tussen de rotspartijen zorgt voor een magisch gezicht. Kuala Lumpur voegt bijzondere hoogtepunten toe aan uw rondreis.

Vluchten en prijzen

Verfijnen op:

Regio