Sydney en Melbourne

Sydney

‹ Terug naar het overzicht

Beleef Australie!

Een reis down under is niet compleet zonder een bezoek aan Sydney en Melbourne. Bezoek Sydney’s befaamde Opera House en de Harbour Bridge. Rust uit op het zonovergoten Bondi Beach of in de Royal Botanic Gardens. Vervolg uw reis naar Melbourne en u belandt in een smeltkroes van culturen met een gevarieerd winkelaanbod en uitgaansleven. Met haar Victoriaanse architectuur en moderne Science Works Museum heeft deze stad u veel te bieden.

Wat is er te doen per bestemming

Melbourne Melbourne

Melbourne

Geniet van de ontspannen sfeer in het groene Melbourne. Qua architectuur is deze stad een bonte mix van Victoriaanse rijtjeshuizen, Renaissance-panden en wolkenkrabbers. Op het gezellige Federation Square vindt u veel winkels, restaurants en bars. Bezoek de National Gallery of Victoria en struin over de grootste openluchtmarkt van Australië: de Queen Victoria Market. Wilt u van de natuur genieten? Huur een bootje in Albert Park, waar tientallen vogelsoorten leven. Of strijk neer op het strand van St. Kilda en bekijk de blauwe pinguïns. Ook schitterend is de Great Ocean Road, die leidt langs de beste surfspots. Melbourne – een prachtig rustpunt in uw rondreis.

Sydney Sydney

Sydney

Altijd ontspannen Sydney. Een surfersparadijs vol unieke plant- en diersoorten. En tegelijk ook de stad van de bijzondere musea. Iconen van Sydney zijn de haven, de Harbour Bridge en het Opera House. Een gedurfd en futuristisch gebouw dat een vloot zeilboten symboliseert. Ook buiten de stad is veel te beleven. Op slechts een uur rijden vindt u de Blue Mountains, een gebied met prachtige natuur en schilderachtige dorpjes. Ten zuiden van Sydney ligt Botany Bay, de oorsprong van Australië – Thomas Cook kwam hier aan land. Ook hier vindt u mooie natuur én interessante musea. Sydney verrijkt uw rondreis.

Vluchten en prijzen

Verfijnen op:

Regio