Rio de Janeiro en Buenos Aires

Rio de Janeiro

‹ Terug naar het overzicht

Beleef Zuid-Amerika!

Houdt u van warme landen en ritmische klanken? Kies voor een rondreis door Zuid-Amerika. Ga op in de bruisende sfeer van Rio de Janeiro en ontspan met een cocktail op de tropische stranden van Copacabana of Ipanema. Vervolg uw reis naar Buenos Aires en bezoek het Plaza del Mayo, één van de mooiste pleinen ter wereld. Verken de nauwe straatjes en unieke barretjes in de wijk San Telmo. Een echt tango-optreden is de ultieme afsluiter van uw reis.

Wat is er te doen per bestemming

La Boca, Buenos Aires La Boca, Buenos Aires

Buenos Aires

Het Parijs van Zuid-Amerika, zo wordt Buenos Aires genoemd. Vanwege de sfeervolle restaurants waar u geniet van smaakvolle wijnen en de verrukkelijke Argentijnse keuken. Wandel door de kronkelstraten van de oude wijk Palermo Viejo, over de levendige Plaza de Mayo en het San Martín-plein. Ontdek de antiekwinkels van San Telmo of bewonder de futuristische bouwwerken in de nieuwe wijk Puerto Madero. Een milonga, een speciale tangoavond, maakt uw bezoek aan Buenos Aires compleet. Ervaar hoe iedereen, jong en oud, deze dans tot in de puntjes beheerst. Zo wordt Buenos Aires een feestelijk onderdeel van uw rondreis.

Stadsbeeld, Rio de Janeiro Stadsbeeld, Rio de Janeiro

Rio

Het beroemdste Carnaval ter wereld, de mooiste stranden, een stadsoerwoud: zo divers is Rio de Janeiro! De wijk Lapa, in het centrum van de stad, leeft 24 uur per dag. Hier vindt u interessante bezienswaardigheden én een uitbundig nachtleven: de Samba-klanken komen u tegemoet! Rio ligt aan een baai, dus de zee is altijd dichtbij. De stranden van Copacabana en Ipanema zijn erg populair. Het Nationale Park Tijuca is een waar stukje paradijs middenin deze miljoenenstad. Cristo Redentor, het reusachtige standbeeld van Jezus Christus, waakt hier over de stad. Rio zal u verrassen tijdens uw rondreis.

Vluchten en prijzen

Verfijnen op:

Regio