Buenos Aires en Santiago de Chile

Santiago de Chile

‹ Terug naar het overzicht

Beleef Zuid-Amerika!

Klaar voor een zomerse reis door swingend Zuid-Amerika? Start in Buenos Aires, waar de tango klinkt door de gezellige straatjes van de wijk San Telmo. Bezoek ook het beeldschone Plaza del Mayo en neem een kijkje in Casa Rosada, het presidentieel paleis. Vervolg uw reis naar Chili met haar bruisende hoofdstad Santiago, gelegen tussen de besneeuwde bergtoppen. Ervaar de kleurrijke Chileense cultuur in musea en proef gerechten van wereldklasse. De bergen in? Paardrijden, kajakken, skiën, het kan allemaal!

Wat is er te doen per bestemming

La Boca, Buenos Aires La Boca, Buenos Aires

Buenos Aires

Het Parijs van Zuid-Amerika, zo wordt Buenos Aires genoemd. Vanwege de sfeervolle restaurants waar u geniet van smaakvolle wijnen en de verrukkelijke Argentijnse keuken. Wandel door de kronkelstraten van de oude wijk Palermo Viejo, over de levendige Plaza de Mayo en het San Martín-plein. Ontdek de antiekwinkels van San Telmo of bewonder de futuristische bouwwerken in de nieuwe wijk Puerto Madero. Een milonga, een speciale tangoavond, maakt uw bezoek aan Buenos Aires compleet. Ervaar hoe iedereen, jong en oud, deze dans tot in de puntjes beheerst. Zo wordt Buenos Aires een feestelijk onderdeel van uw rondreis.

Santiago de Chile Santiago de Chile

Santiago

Santiago de Chile – aan de voet van de Andes – bruist van de kunst, cultuur en natuur. Eén van de charmantste wijken is Bellavista. Een mix van antieke architectuur, kleurrijke huizen en weelderige bomen. ’s Avonds komt de wijk tot leven in de vele restaurants, clubs en bars. Ga voor een fenomenaal uitzicht naar de Cerro San Cristóbal, de groene heuvel midden in de stad. Wijnliefhebber? Santiago ligt ingeklemd tussen een aantal befaamde wijngebieden. In de stad zelf vindt u ook talrijke wijnbars. Ofwel: Santiago de Chile biedt u volop afwisseling tijdens uw rondreis.

Vluchten en prijzen

Verfijnen op:

Regio