Bangkok en Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

‹ Terug naar het overzicht

Beleef Azie!

Ontdek het betoverende Azië op deze rondreis door Thailand en Maleisië. Bezichtig de schitterende Thaise tempels en laat u verleiden door de geuren en smaken van de authentieke Thaise keuken. Vervolg uw reis naar Kuala Lumpur. Bezoek de 88 verdiepingen hoge Petronas Twin Towers voor een fantastisch uitzicht over de stad! Of bewonder de prachtige moskeeën en de Hindoistische Sri Mahamariaman Tempel.

Hoogtepunten van Bangkok en Kuala Lumpur

Wat is er te doen per bestemming

Drijvende markt, Bangkok Drijvende markt, Bangkok

Bangkok

Ontspannend en opwindend: dát is Bangkok. Dwaal door eeuwenoude tempels, verken authentieke markten en kijk uw ogen uit in de luxe winkelcentra aan Sukhumvit Road. Proef de beroemde Thaise curry op de Suan Lim avondmarkt en nip aan een cocktail op een rooftop bar met uitzicht over de stad. Vervolgens kunt u zich in het rijke nachtleven storten: in Bangkok vindt u karaokebars, stijlvolle clubs en alles daartussen. Rust de volgende dag uit met een Thaise massage in een spa of een boottochtje over de drijvende markt. Bangkok is een enerverende toevoeging aan uw rondreis.

Cameron Highlands, Malaysia Cameron Highlands, Malaysia

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur heeft het allemaal: groene parken, een indrukwekkende skyline en het idyllische eiland Langkawi waar vrijwel altijd zon is. De Petronas Twin Towers bieden een schitterend uitzicht op deze Maleisische hoofdstad. Ontdek het stadsleven in de lange straat Bukit Bintang, waar de winkelcentra, restaurants, bars en souvenirwinkels altijd open zijn. Proef lokale specialiteiten op de Central Market en wandel over het Merdeka-plein, waar de koloniale tijd veel sporen heeft nagelaten. Bezoek ook zeker de Batu-grotten, waar lichtinval tussen de rotspartijen zorgt voor een magisch gezicht. Kuala Lumpur voegt bijzondere hoogtepunten toe aan uw rondreis.

Vluchten en prijzen

Verfijnen op:

Regio