Los Angeles en San Francisco

San Francisco

‹ Terug naar het overzicht

Beleef Amerika!

Ervaar The American Dream op deze fantastische reis. In Los Angeles, filmhoofdstad van de wereld, waant u zich een beroemdheid. Bewonder de enorme herenhuizen in Beverly Hills, ga shoppen op Rodeo Drive en sla ook het populaire Getty Museum niet over. Bij aankomst in San Francisco voelt u meteen de losse sfeer. Alles kan en alles mag. Neem een drankje in een saloon of een bar met typische locals. Ontdek bijzondere winkeltjes, geniet van muziekoptredens en bewonder de beroemde Golden Gate Bridge (aanrader: per fiets!).

Wat is er te doen per bestemming

Downtown Los Angeles Downtown Los Angeles

Los Angeles

Zien en gezien worden – daar draait het om in Los Angeles. En dan is het ook nog eens altijd mooi weer! Ervaar het sterrenleven vol glitter en glamour. Chique shoppen doet u op Rodeo Drive. Ga uit eten in Beverly Hills of Santa Monica. Lekker mensen kijken? Dat kan op Venice Beach, een vijf kilometer lang zandstrand met een bonte mix van opvallende types, beachboys en straatartiesten. Vergeet ook de Walk of Fame niet, het bekendste stuk van de Hollywood Boulevard. Duizenden beroemdheden zijn hier vereeuwigd in een ster. Los Angeles – een bruisend intermezzo in uw rondreis.

San Francisco San Francisco

San Francisco

In het iconische San Francisco is de vrije jaren ’60-sfeer nooit helemaal verdwenen. Uw dag begint goed met een wandeling over de wereldberoemde Golden Gate Bridge met uitzicht over de stad. Of met een boottocht naar Alcatraz-eiland, waar u neerstrijkt op de gezellige Fisherman’s Wharf. Proef de vele smaken van San Francisco: van heerlijke visgerechten tot culinaire hamburgers en speciale biertjes uit de vele lokale brouwerijen. Stap ook eens op de wereldberoemde cable car (nostalgische tram) of waai uit op een van San Francisco’s stranden. Deze legendarische stad vormt een ontspannen tussenstop op uw rondreis.

Vluchten en prijzen

Verfijnen op:

Regio